Ik ben Jacqueline en ontzorg jou graag door je te ondersteunen met al je financieel/fiscale zaken.

In mijn werkleven kwam ik al snel op kantoor terecht en nadat ik enkele keren verhuisd was ontdekte ik dat je overal hetzelfde tegenkomt. Alles draait om geld, het verdienen van geld, kosten besparen, inzicht in geldstromen, het ordenen van financiën en “hoe zorg ik dat ik niet teveel hoef te betalen?”. Reden dat ik in 2009 voor mijzelf begonnen ben als administrateur voor zelfstandig professionals en ondernemers in het kleinbedrijf met maximaal 15 werknemers. Mijn streven is jullie anders te laten kijken naar jouw onderneming. Dit doe ik door jullie niet alleen als klant tegemoet te treden maar vooral als mens. Ik heb oor en oog voor wat jij mij vertelt. Ik stel je gerust waar je onzeker bent door je duidelijke uitleg te geven over alles wat ter tafel komt. Samen werken we naar een manier van werken toe waarbij jij het gevoel hebt controle te houden over jouw financiële administratie. Dit varieert van jou leren hoe je de administratie het best kunnen ordenen en aanleveren zodat ik kosten voor jou kan besparen bij het verwerken tot hoe jij efficiënt de administratie kunnen voeren, jij zelf kunt sturen op hun cijfers en waarbij ik controles uitvoer.

Jij als ondernemer de passie en kennis voor jouw vak en ik als administrateur achter de schermen de financieel/fiscale kant op orde brengen en inzichtelijk maken. Samen kunnen we sparren en geef ik gevraagd en ongevraagd advies.

In mijn persoonlijke leven word ik gelukkig van mijn gezin, lezen, dansen, musicals en het avontuur van nieuwe plekken ontdekken. Mijn hobby’s zijn mijn kleinkinderen en paarden. Beiden spiegelen hun omgeving en laten je zien wie je bent. Zowel (klein)kinderen als dieren hebben vergt organisatietalent en inzicht. Gelukkig heb ik die beide en vind ik het heerlijk om orde te scheppen in chaos.

Wil je meer over mij weten anders dan wat mijn portfolio over mij zegt, lees dan hieronder wat mijn klanten over mij zeggen.

Door Jacqueline weet ik welke stappen ik moet zetten om op goeie manier aan de slag te gaan!

Vandaag het Skype gesprek gehad met Jacqueline Sandhövel van Het Balanskantoor administraties en belastingen.Ik heb veel waardevolle informatie van haar gekregen over zaken die belangrijk zijn voor een startende ondernemer. Dat waren dingen die ik graag wilde weten. En wat een leuke spontane vrouw! Ze legt alles heel duidelijk uit. Door Jacqueline weet ik nu welke stappen ik moet zetten om op een goede manier met mijn administratie aan de slag te gaan.Superbedankt, Jacqueline!!! #cijfercoach
 Logo testimonial

Christine Hemel

Zij heeft haar zaken voor elkaar

Jacqueline is een vlotte, vrolijke vrouw. Zij geeft mij vertrouwen waar ik onzeker ben door al mijn vragen te beantwoorden in de taal waarin ik het begrijp. Zij heeft haar zaken voor elkaar en kan mij leren dat ook te krijgen. Koeriersbedrijf Koolen te Aalden

Wij zullen je ook zeker bij een ander aanraden!

Mijn ideale boekhouder is een boekhouder die meedenkt en mij scherp houd maar ook 1 die mij zeker aanspreekt op m’n fouten die ik helaas vaak maak (ben kapster en geen boekhouder). Ook wil ik graag bij mijn  boekhouder advies kunnen vragen zonder dat dan direct de teller gaat lopen. Wij zijn bij jou gekomen via de oude boekhouder van mijn schoonouders want wij waren absoluut niet tevreden over onze eigen boekhouder die ons maandelijks erg veel geld kostte. Mede door jou zijn er behoorlijk wat rekeningen geseponeerd  en zijn we er goed afgekomen!! Wij zijn nu zo’n 2 jaar bij jou en we hebben een goed contact, wij zullen je ook zeker bij een ander aanraden! Wij zijn blij dat je behalve boekhouder ook een fijn mens bent. F. SIPMA TRANSPORT V.O.F.

Je bent een persoon met hart voor de business

Voor mij is de ideale boekhouder iemand die er voor je is en staat, tijdig zijn werk afrond zodat de ondernemer ruim op tijd zijn spullen in overzicht voor zich heeft. Daarnaast is het voor mij belangrijk dat de boekhouder mij niet als een nummer ziet.Je bent een boekhouder met kennis van zaken en daarnaast ben je ook mens en geef je een gemaakte fout toe en herstel je deze snel. Je bent een persoon met hart voor de business ook als het tegen zit. Ik hou niet van massale bedrijven waar ze hun klanten niet persoonlijk kennen. Na onze kennismaking gunde ik jou mij als klant te krijgen.Schoonmaakbedrijf voor particulieren en bedrijven in Noord Nederland