Contact
ons

Waarschijnijk zoek jij ons!
Het Balanskantoor lonen en administraties ontzorgt jou op administratief, financieel en fiscaal gebied.

Wij zijn benieuwd naar jou en jouw onderneming, en als jij benieuwd bent naar onze ideeën voor jou, laten we dan samen skypen. In een 20 minuten durend gesprek luisteren wij naar jou en geven wij jou 2 kick start tips voor jouw onderneming.

Ik ben Jacqueline en ontzorg jou graag door je te ondersteunen met al je financiële/fiscale zaken.

In mijn werkleven kwam ik al snel op kantoor terecht en nadat ik enkele keren verhuisd was ontdekte ik dat je overal hetzelfde tegenkomt. Alles draait om geld, het verdienen van geld, kosten besparen, inzicht in geldstromen, het ordenen van financiën en “hoe zorg ik dat ik niet teveel hoef te betalen?”. Reden dat ik in 2011 voor mijzelf begonnen ben als administrateur voor zelfstandig professionals en ondernemers in het kleinbedrijf met maximaal 15 werknemers. Mijn streven is jullie anders te laten kijken naar jouw onderneming. Dit doe ik door jullie niet alleen als klant tegemoet te treden maar vooral als mens. Ik heb oor en oog voor wat jij mij vertelt. Ik stel je gerust waar je onzeker bent door je duidelijke uitleg te geven over alles wat ter tafel komt. Samen werken we naar een manier van werken toe waarbij jij het gevoel hebt controle te houden over jouw financiële administratie. Dit varieert van jou leren hoe je de administratie het best kunnen ordenen en aanleveren zodat ik kosten voor jou kan besparen bij het verwerken tot hoe jij efficiënt de administratie kunnen voeren, jij zelf kunt sturen op hun cijfers en waarbij ik controles uitvoer.
Jij als ondernemer de passie en kennis voor jouw vak en ik als administrateur achter de schermen de financieel/fiscale kant op orde brengen en inzichtelijk maken. Samen kunnen we sparren en geef ik gevraagd en ongevraagd advies.
In mijn persoonlijke leven word ik gelukkig van mijn gezin, lezen, dansen, musicals en het avontuur van nieuwe plekken ontdekken. Mijn hobby’s zijn mijn kleinkinderen en paarden. Beiden spiegelen hun omgeving en laten je zien wie je bent. Zowel (klein)kinderen als dieren hebben vergt organisatietalent en inzicht. Gelukkig heb ik die beide en vind ik het heerlijk om orde te scheppen in chaos.

Bel Ons

06 22 226 257

Stuur een bericht

jacqueline@hetbalanskantoor.nl

Vestigingsadres

Steffensberg 45
9431 CS Westerbork

Contact

Neem contact op

Wil je meer over ons weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze algemene voorwaarden & privacy statement.

8 + 3 =

Het Balanskantoor.

ontzorg jou op administratief, financieel en fiscaal gebied.

Wij zijn benieuwd naar jou en jouw onderneming, en als jij benieuwd bent naar onze ideeën voor jou, laten we dan samen skypen. In een 20 minuten durend gesprek luisteren wij naar jou en geven wij jou 2 kick start tips voor jouw onderneming